LICENTA

 

Licenta I – III cu prezenta in campus

Academia de Studii Economice din Bucuresti a inceput reorganizarea studiilor in sistemul 3 ani (economist licentiat – 180 puncte credit), incepand cu anul universitar 2005/2006. in conformitate cu obiectivele procesului Bologna.

  • Facultatea de Business si Turism

Componente integrate administrarii afacerilor, activitatile comerciale reclama o pregatire tot mai complexa. Usurinta cu care absolventii Facultatii de Comert sunt absorbiti de piata fortei de munca constituie o recunoastere a utilitatii si calitatii procesului educational, rafinat in peste o jumatate de secol de experienta. Cultivarea spiritului intreprinzator, a initiativei si creativitatii, cunoasterea marfurilor si serviciilor ca obiect al afacerilor, evaluarea calitatii acestora, formarea deprinderilor eficiente de comunicare sunt doar cateva dintre competentele si abilitatile dezvoltate studentilor, inca din primul ciclu (de trei ani) al studiilor de licenta. Un plan de invatamant modern, continand discipline actuale si deosebit de atractive prin structura si continutul lor preponderent aplicativ, sansa de a obtine burse de studii in strainatate sunt realitati ce explica interesul deosebit al candidatilor pentru Facultatea de Business si Turism.

Domeniul de licenta:

Administrarea afacerilor
http://www.comert.ase.ro/

Componenta comisiei pentru evaluarea cunostintelor la examenul de finalizare a studiilor universitare de licenta din sesiunea iulie 2017

Tematica si bibliografia pentru evaluarea cunostintelor fundamentale si de specialitate pentru finalizarea studiilor universitare de licenta 

Tematica si bibliografia pentru evaluarea cunostintelor fundamentale si de specialitate pentru finalizarea studiilor de licenta

 

Tematica lucrarilor de licenta 2017-2018

Business, Stiintele Consumatorului si Managementul Calitatii

Turism si Geografie 

Tematica lucrarilor de licenta 2016-2017

Business Stiintele Consumatorului si Managementul Calitatii,

Turism si Geografie

Licenta I – III Invatamant la distanta

Tendinta de modernizare, specifica actualei societati informationale, a patruns in mod firesc si in procesul de educatie si instruire al Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Pentru a veni in intampinarea celor care doresc sa se specializeze in domeniul economic, precum si pentru a oferi o alternativa la invatamantul clasic, Academia de Studii Economice din Bucuresti ofera programe de pregatire pentru licenta prin Invatamantul la Distanta (ID).

Acesta reprezinta o forma flexibila de organizare a activitatii didactice, conceputa pentru nevoile celor care doresc sa invete fara a-si intrerupe activitatea profesionala.

Specificitatea acestei forme de invatamant se releva prin conceptia modulara, ritmul si locul de invatare, metodologia invatarii si sistemul de asigurare a calitatii. Invatamantul la distanta este structurat pe noua facultati, asemanatoare celor de la invatamantul cu prezenta in campus.

Cadrul organizatoric pentru sustinerea logistica si informationala a formei de invatamant la distanta este asigurat prin departamentul ID.

 

Programarea sustinerii lucrarilor de licenta – iulie 2017

Administrarea Afacerilor în Comerţ, Turism, Servicii, Merceologie și Managementul Calităţii în limba ROMÂNĂ
Administrarea Afacerilor în Comerţ, Turism, Servicii, Merceologie și Managementul Calităţii în limba ENGLEZĂ

Also find out about the masters program

Basic knowledge of Business and Tourism.

Also find out about the masters program

Basic knowledge of Business and Tourism.